הודעות אחרונות בפורום

דף הבית >> קורסים >> מרתון הכנה לבחינה במיסים
 
קורס מרתון הכנה לבחינה במיסים בייעוץ מס -
ההתמחות העיקרית שלנו

מחזור יולי 2011 הסתיים בהצלחה מרובה !
[ראו הודעות בפורום ותגובות בדף זה]

מחזור נוסף יחל בחודש נובמבר 2011.
לו"ז הקורס יפורסם בהמשך.

הקורס נמשך כחדשיים (פעמיים בשבוע בשעות אחר הצהריים) וכולל כ- 18 מפגשים בהם נערוך חזרה על החומר, נתרגל ונפתור בחינות עם טובי המרצים בתחום יעוץ המס.

לתלמיד מוצמד מרצה מלווה המעניק לו ליווי אישי לאורך כל הקורס וכן משוב אישי ל- 3 בחינות לפחות !!

אחד הדגשים בקורס הוא איך לכתוב את הפתרון ולא רק מה לכתוב בו וננסה לזהות את טעויות אישיות בדרך כתיבת הפיתרון.

מחיר הקורס כולל את ספר הבחינות המעודכן של M-SCHOOL ואת ספר התרגילים הייחודי שפיתחנו במיוחד לצורך המרתון.

במרתון שלנו לומדים אך ורק תלמידים שלמדו ונגשו לבחינה בעבר. הלימוד בכיתה עם תלמידים שכולם ברמה שווה, מאפשר לנו להתמקד בנקודות התורפה שזיהינו אצל הנכשלים בבחינות.

אין מחיר לניסיון !!
לצורך המרתון קיבצנו מכל המכללות את המרצים הטובים ביותר, המנוסים ביותר והמתאימים ביותר.
[חוו"ד על המרצים -  בתגובות בתחתית העמוד]

שיתוף פעולה של טובי המרצים בתחום ייעוץ מס הביא לפיתוח של קורס ייחודי המותאם לתלמידים שנכשלו בבחינות מועצת יועצי המס העוסק בהכנה תכליתית וממוקדת לבחינה.

אנו חושבים שלימוד מחדש של החומר ב"קורס חוזר" יחד עם תלמידים שלומדים את החומר בפעם הראשונה, הוא מתכון בטוח לכישלון חוזר, ולאחר מכן ירידה בבטחון העצמי ותסכול על העדר יכולת לעבור את המבחן. 


עלות הקורס:
2,500 ₪ (כולל מע"מ וכולל ספר הבחינות).


משך הקורס: 
18 מפגשים בני 4 שעות אקדמאיות.
במהלך הקורס יקבלו התלמידים משוב מקיף ומלא ל- 3 מבחנים.

להורדת טופס הרשמה לחץ/י כאן


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (-צפה ב 70 תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...
© כל הזכויות שמורות ל Mschool - בית הספר האינטראקטיבי ללימודי מיסים
[חזרה למעלה]     [הוספה למועדפים]     [יצירת קשר]    
עיצוב והקמת האתר: חיפושית מולטימדיה
לייבסיטי - בניית אתרים